Известие

Collapse
No announcement yet.

сваляне на кората на тавана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сваляне на кората на тавана

сложна ли е тая процедура, видях горе долу кое трябва да се махне, имали някаде скрити болчета? и трябва ли да се махата всичките кореи които са над прозорците ?
    искам да го сваля щото плата се е разлепил от кората и виси много грозно пък и ми опира в главата и страшно ме дразни, и като махна плата от кората с какво да го залепя стабилно после ? с габърки ? хахаха !

Ми май всичко що е горе.
    Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
    166 2.4 JTD '02
    164 2.5 TD '98 ex
    Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
      сложна ли е тая процедура, видях горе долу кое трябва да се махне, имали някаде скрити болчета? и трябва ли да се махата всичките кореи които са над прозорците ?
      искам да го сваля щото плата се е разлепил от кората и виси много грозно пък и ми опира в главата и страшно ме дразни, и като махна плата от кората с какво да го залепя стабилно после ? с габърки ? хахаха !
      Поствай снимки, че май и при мен ще е скоро това упражнение.
      Успех
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
        Поствай снимки, че май и при мен ще е скоро това упражнение.
        Успех
        Тегаво си е , аз съм сменял веднъж , обаче са пак е сащото положение ...
        Мисля че сваляш всичките пластмаси около самия таван.и маи гадно беше над предните колани ....
        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Гърч , голям гърч на средната колонка където са коланите останалото е за 15 мин работа . И моя висна и си мисля да го сваля и заедно с това да го изпера преди да го залепя пак . Иначе още не ми е опрял в главата ама аз съм само 170см
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Като я купих моята баба това беше пурвото нещо което направих и ми се разплака мамата а за слагането трябват минимум 2-ма човека.

Comment

Наистина за слагането трябват 2 ма!
              Инак не е сложно, но си е губи време. Преди да я залепиш изсмучи мъхът, който се е появил с прахосмукачка, щото остават едни гадни боклучки.

Внимавай качването, щото при мен я сложихме съвсем малко на криво и при движение се появи скързане от предната дясна кора и при жабката. И това дразнещо скърцане е само от малко изместване на кората на тавана, незабележимо за обикновения пътник.

ако искаш помощ от патило, се обади ще ти помогна.

опс май беше от Варна или бъркам?

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

ами от варна съм! то няма нищо по тая кола което да се прави лесно, ше се измъча ама кво да напраим, 190см съм и колкото и да съм свалил седалката главата ми е ф тавана, аи не да опира ама на 1 пръст, и тряя да се излягам на нея хах, ужас си е, смятам като я сваля да намеря някои кожен плат или нещо такова и да го дам на тапицер, ама и в средата самата кора е виснала, тя как се изправя, или няма оправия ? даите няква идея ако не мога да намеря такъф плат как да го възтановя стария, смисъл да го изпъна ?

Comment

колега не се плаши не е чак толкова трудно аз миналото лято я свалих намерих плат залепих го и пак я сложих,само слагането беше с помоща на брат ми.Не е толкова трудно само трябва да внимаваш горе кам предните греди над коланите малко трудно излиза и трябва да се извие малко кората ама да внимаваш да не я счупиш.успех!

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                    Като я купих моята баба това беше пурвото нещо което направих и ми се разплака мамата а за слагането трябват минимум 2-ма човека.
                    Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
                    Наистина за слагането трябват 2 ма!
                    Инак не е сложно, но си е губи време. Преди да я залепиш изсмучи мъхът, който се е появил с прахосмукачка, щото остават едни гадни боклучки.

Внимавай качването, щото при мен я сложихме съвсем малко на криво и при движение се появи скързане от предната дясна кора и при жабката. И това дразнещо скърцане е само от малко изместване на кората на тавана, незабележимо за обикновения пътник.

ако искаш помощ от патило, се обади ще ти помогна.

опс май беше от Варна или бъркам?
                    Хората са казали: Дай на мързеливия работа, да те научи на акъл.
                    Та - викам си аз кат по-проззззз - ми ако нацърцора (инжектирам) некъф локтайт (мое и нещо друго) по-средата на таваня сос спринцовка - кво ли ше стане, дали ще има на кво да фане, ква ли е основата?
                    Ха кажете сега препатилите дали теоретично ще стане?

Танасе, кат те слушам и не ми се маха тавана дебиш.

Comment

Ако изкаш колата ти да има красив таван сваляи го и на тапицер това със спринцовките е селска операция и бих я направил на някоя жигула но не и на 164

Comment

еми като го сваля ше видя ко ше измътя, и ако не мога на тапицер, една бежова кожичка да ми сложи

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                          Ако изкаш колата ти да има красив таван сваляи го и на тапицер това със спринцовките е селска операция и бих я направил на някоя жигула но не и на 164
                          Прав си деба и спринцовките.

Comment

на моята на тавана и на вътрешната страна на тапицерията имам "слепки" същите които ги слагат на дрехи, обувки и прочие. не трябват никакви лепила.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

тая кора какво ви плаши не знам
                              за 13 мин беше извън купето ...
                              дори не се налага да се свалят средните кори на коланите
                              като се освободи от всякъде леко само се посуква и излиза едното и после другото

процедурата по оправянето е готова срещу 8,50лв
                              и утре ша си имам нов таван без нивки увиснали ... парчета плат
                              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                              X